عارف اکبری

آخر سال تو پیچاز

تو این مقاله قرار نیست کل اتفاقات ۹۹ رو مرور کنم، فقط بخش هایی که بهتون دلیل غیبت چندین ماهه خودمون رو توضیح بدم و اینکه بدونید که باید منتظر چه چیزی باشید.

فقط بگم که دلیل خوبی برای غیبت چند ماهه خودمون داشتیم.

بیاید حرف بزنیم

ما توی پیچاز جمعی مهندس و هکر (به معنای خوب) هستیم که در پی رویای آینده بهتر تلاش میکنیم، کمتر حرف میزنیم و بیشتر عمل میکنیم. و حالا که کار مهندسی داره تموم میشه وقت حرف زدنه.

قصدمون اینه که بیشتر از ما بشنوید، هر چی باشه داریم چیزایی میسازیم که زندگی شما رو راحت میکنه، اگر با هم در ارتباط نباشیم که کارمون به نتیجه نمیرسه. حدودا ۶ ماه پیش یک تصمیم گیری سخت داشتیم، آپشن های مختلفی داشتیم که تیم رو به کدوم سمت ببریم. آپشن ها چیزی مثل این بود:

۱− مثل یک شرکت نرمال رفتار کنیم، حتی ثبت شرکت هم بکنیم. پروژه بگیریم و از این چیزا که با گروه خونی ما سازگار نبود و هیچی

۲− کلا از بازار نرم افزار خارج بشیم و بریم تو بازار گیم که یکم زمان بیشتری میبرد تا به ثمر برسه چون بازار کاملا متفاوتی با بازار فعلی ما بود. اما کل تیم باهاش موافق بودن. دلیلش رو هم توضیح میدم پایین تر.

۳− یکراه هم این بود که بین چند تا از ایده های استارتاپی داخل تیم یکی رو انتخاب کنیم و اجرا کنیم.

این مسیر ها الان یادمه اما اون موقع خب جزئیات بیشتر توی تصمیم گیری بود.
گزینه اول که کلا نیازی به فکر کردن نداشت، از اول رد شده بود.

بین گزینه دوم و سوم، خب ایده های خوبی برای استارتاپ و گیم داشتیم. اما تمام ایده های نرم افزاری ما به مشکلاتی میخوردن که دست خودمون نبود، و از اونطرف ایده های گیمی داشتیم که خودمون هم نمیدونستیم چطور تا الان بهشون فکر نکرده بودیم. (در آینده از تیم اجازه میگیرم ایده ها رو به اشتراک میزارم که شاید کسی ساخت).

تصمیم گیری

پس تصمیم شد تغییر تیم از توسعه دهنده نرم افزار به توسعه دهنده گیم. البته یک پس زمینه هایی توی گیم داشتیم و حتی بخاطرش تو دوران دانشجویی از دانشگاه شریف یک جایزه ریزی هم گرفته بودیم.
یک نکته که پروسه بازیسازی سخته و منظورمون از راحت بودنش اینه که مسیر رسیدن به یک نتیجه کمتر درگیری های غیر ساختن خود محصول رو داره.

We First Decided For Game Development

خب توی یک تیم عادی این تصمیم منطقی ای به نظر میومد. تازه کلی راه های مختلف برای اینکار داشتیم که همه چیز میتونست آسون پیش بره. اما خب اینجا پیچازه و ما بین بهترین راه و آسون ترین راه، بهترین راه جدید و آسون رو میسازیم و پیش میریم.

پروژه ای داخل توی پیچاز داشتیم که صرفا برای راحت کردن کار خودمون بود. یکسری اتفاق افتاد که پتانسیل این پروژه رو برای ما مشخص کرد. اینکه چقدر میشه به کسب و کار کمک کنه. منظورمون از کسب و کار هم فقط آنلاین نیست، منظورمون فقط خرید و فروش و خدمات هم نیست.

که این خوره به جونمون افتاد که میسازیمش، و از اون به بعد داریم مثل بلدوزر از سر موانع رد میشیم تا برسونیمش به دستتون. و باور کنید که دیگه آخراشه و همه ما مشتاقیم تا برسه به دست شما.

فعلا قراره ارتباط خودمون رو دوباره با شما برقرار کنیم، فکر کنم دیگه همه میدونین که یعنی تولید محتوا تو اینستا :) ، پس مارو تو اینستا دنبال کنید. اینستای پیچاز

بعدش هم اگر کسی رو میشناسید که دنبال راه انداختن یک کسب و کار آنلاینه بهترین زمان معرفیش به پیچاز نزدیک عید به بعده.

انتهای مقاله

به خاطر کرونا خیلی ها عزیزانشون رو از دست دادن، خیلی ها هم کارشون رو. و خیلی ضرر و زیان دیگه.
لطفا با رعایت کردن همه چی، جلوی ضرر و زیان به جان آدم هارو بگیریم. ما هم قول میدیم به زودی به کسب و کارتون رونق دوباره بدیم.

منابع: